Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hrdinové

Systémoví hrdinové


Oberoth
http://sgwg.net/obr/hrd/hrd_134323.jpg
Vrchní kancléř a člen asurské rady. Podobně jako všichni Asurané se Oberoth řídí základním principem agrese, který byl zakódován do jejich řídící databáze od samotného začátku, jelikož byly původně vytvořeni pro totální destrukci nepřátel. Díky svým vůdčím schopnostem a vyvolanému respektu se nelze divit, že je považován za asurského vůdce.

Niam
http://sgwg.net/obr/hrd/hrd_134325.jpg
Člen asurského lidu a důvěryhodný poradce vrchního kancléře Oberotha. I přesto všechno je Niam netradičním Asuranem. Svými filozofickými názory s většinou svého lidu v čele s Oberothem nesouhlasí a zastává názor, že se jejich společnost stala stagnujícím stupněm v evoluční cestě asurské civilizace.

Lia
http://sgwg.net/obr/hrd/hrd_134324.jpg
Radní asurské civilizace s přímými projevy náklonnosti k vrchnímu kancléři. Lia je jednou z prototypů novějších verzí asurských humanoidů, specializující se na diplomatické a špionážní záležitosti uvnitř i mimo svou civilizaci.

Koracen
http://sgwg.net/obr/hrd/hrd_134327.jpg
Asurský vědec specializující se na antické technologie a pracující spíše v ústraní, dál od pozornosti asurské rady. Hlavním cílem tohoto humanoida se stal projekt osamostatnění asurského jedince nezávisle na ostatních. Tudíž, aby se mohl pohybovat jak chce a činit cokoliv, aniž by o tom jeho bratři a sestry věděli. Doposud se ovšem s kladným výsledkem jeho snažení nesetkal.

Cetus
http://sgwg.net/obr/hrd/hrd_134326.jpg
Asuran zodpovídající za bezpečnost a ochranu domovské planety - Asurusu. Spolu s ostatními bezpečnostními složkami střeží dokonale svou rodnou půdu. Má také vynikající zkušenosti s pilotováním asurských jednotek.

Příběhoví hrdinové



Fran
http://news.sgwg.net/storage/galerien201008122352_asuran%20-%20Fren%20ready.jpg

Fran, přesněji spíše FRAN (Friendly Replicator Android) je mephistova bejvalka, jinak je to  stvořený vyrobené Dr. McKayem, který měl posloužit pro cíle atlantské výpravy. Způsob, jakým se nakonec dostala do asurského kolektivu dodnes zůstává záhadou a velkým tajemstvím. Faktem ovšem je, že Fran je „rozenou“ diplomatkou. Její příjemný vzhled a větší schopnost emaptie, jíž disponuje oproti jiným Asuranům.



Talus
http://news.sgwg.net/storage/galerien201008122353_asuran%20-%20Talus%20ready.jpg

Asurský generál a Oberothův oblíbenec, Talus je i přes svůj „mladý“ věk již poměrně dlouhou dobu členem asurské rady. Byl to právě Oberoth, kdo jako první objevil jeho mimořádný talent pro vojenství, jejíž intenzivní „trénink“ se osvědčil mimojiné při obsazování Atlantis, kde během chvíle Talusovy tými infiltrovaly klíčová místa města a eliminovaly přítomné Lanteány.



Tria
http://news.sgwg.net/storage/galerie201008122353_asuran%20-%20tria.jpg

Tria je spolu s Oberothem jedním z nejváženějších a nejrespektovanějších Asuranů. Zatímco Oberoth zastává konzervativní cestu izolace celého Kolektivu od zbytku světa, Tria se zasazuje o navázání spolupráce s vyspělými rasami v Pegasu a o navázání společným diplomatických kontaktů. Zároveň věří, že posláním Asuranů není Antiky nenávidět, ale naopak snažit se jít v jejich šlépějích a například tzn. držet ochrannou ruku nad méně vyspělými civilizacemi galaxie a pomáhat jim v ekonomickém, technologickém a kulturním rozvoji. Je třeba podotknout, že tímto postojem si získává dost příznivců, kterým již není po chuti několik tisíciletí trvající izolace Asuranů.